Leuke pagina’s

De Educatieve Agenda Limburg

ONDERWIJSMONITOR_3-LUIK_DEF.indd

De Educatieve Agenda Limburg is een samenwerkingsverband tussen kennis- en onderwijsinstellingen uit alle onderwijssectoren in Limburg en de Provincie Limburg.  Doel van deze samenwerking is verder verbetering van het onderwijs en aansluiting van dat onderwijs op de Limburgse arbeidsmarkt. Als platform is een webtijdschrift ontwikkeld. Ervaringen delen, samen leren en elkaar inspireren: dat zijn de ambities van dit webtijdschrift. De inhoud wordt vormgegeven door leraren, onderzoekers, schoolbestuurders, intern begeleiders, leerlingen, ouders, beleidsambtenaren en ieder ander die het Limburgse onderwijs een warm hart toedraagt.

De Academische Werkplaats Onderwijs

AcadWerkplOnderwijs

De Academische Werkplaats Onderwijs is een platform waarin onderzoekers, beleidsmakers en professionals uit de onderwijspraktijk samenwerken aan onderwijsonderzoek. De Academische Werkplaats Onderwijs is een initiatief van de Inspectie van het Onderwijs en de Universiteit Maastricht. Onderzoeksprojecten worden in nauwe dialoog en samenwerking tussen wetenschap, beleid en praktijk opgezet en uitgevoerd. Daarmee sluit het onderzoek goed aan bij de kennisbehoefte in het onderwijsveld en kan de ontwikkelde kennis en expertise beter benut worden in beleid en praktijk.

Onderwijseconomie

onderwijsecon

Onderwijs neemt een belangrijke plaats in in de maatschappij. Er is veel tijd en geld mee gemoeid. Terwijl het belang van goed onderwijs alleen maar groter lijkt te worden, lopen we steeds vaker tegen de grenzen aan van wat mogelijk is. Economie gaat over afwegingen maken en daarom is een economisch perspectief op onderwijs van belang. Op deze website staan overwegingen over het Nederlandse onderwijs vanuit dit economisch perspectief.

Maus Model Cars

MausModelCars

Van jongs af aan is mijn vriend Maus een groot liefhebber van auto’s en modelauto’s. Als kind spaarde hij een grote collectie autootjes bij elkaar en ontwikkelde een voorliefde voor Amerikaanse auto’s. Na 15 jaar financiële dienstverlening heeft hij van zijn hobby zijn werk gemaakt en is hij een eigen webshop begonnen. Ik ben erg trots op hem dat hij die stap heeft gezet en zie dat hij het helemaal naar zijn zin heeft. Neem gerust eens een kijkje in zijn winkel!

 

 

Andere leuke en handige websites

De Correspondent

TMCN

Ford Mustang Club Nederland

DeCreatoren

Creatoren Designs and Films

TopVintage

Top Vintage

Jazzradio

Jazzradio