Interview UMagazine

Een mooi interview door Jos Cortenraad voor UMagazine over onze prachtige samenwerking met scholen in de Educatieve Agenda Limburg. Zo trots dat we dit al meer dan zes jaar doen samen met de scholen in alle sectoren, en ons nu bewegen naar een duurzame regionale kennisinfrastructuur in het onderwijs. Gezamenlijke kenniscreatie, innovatie, monitoring, onderzoek en kennisdeling zijn kern ingrediënten van onze samenwerking. Samen kunnen we de kloof tussen onderwijsonderzoek en onderwijspraktijk verder dichten en ontdekken wat (niet) werkt. Met name nu in deze pandemische tijden laat ons partnerschap de waarde zien door bewijst te leveren over de gevolgen van de schoolsluiting, en scholen te ondersteunen in het ontwerp en de monitoring van de interventies die ze nu opzetten.

Lees hier het hele artikel.

Categorieën:Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: