Paddestoelen

In de herfst met je camera naar buiten is gewoon volop genieten. Ik kijk graag onder bomen en struiken of ik daar mooie paddestoelen zie. Ik vind dat prachtige creaties vaak. Ik probeer dan een bijzondere foto te maken. Elk jaar probeer ik nieuwe dingen uit.

Hier ben ik in het zand gaan liggen met mijn macrolens. Die had ik toen pas. Je ziet de zandkorrels op deze kleine paddestoelen en die geven het geheel een sprookjesachtige look.

Hier staat een “traditionele” paddestoel prachtig te stralen in de zon, en lekker warm in de bladeren genesteld.

Hier heb ik geprobeerd een special effect te creëren door een zaklamp achter de paddestoel te houden en dan van onderaf te fotograferen.

Deze slanke paddestoelen stonden in een donker bos en opnieuw ben ik op de grond gaan liggen. Dan zie je de wereld echt anders.

%d bloggers liken dit: