Wereld in miniatuur

De wereld in miniatuur. Ik vind het prachtig. Ik kan erg genieten van de stadjes die sommige mensen bouwen en waar de figuurtjes lijken te leven. De fantasie gebruiken om iets te laten leven.  Zoals hier waar de figuurtjes gezellig op het terras zitten en wat met elkaar kletsen terwijl ze genieten van een ijsje. De ober heeft het maar druk.

SAMSUNG CSC

Ik zal hier later vast nog eens een blogje aan wijden. Wat ik echter ook erg leuk vind, is om de figuurtjes letterlijk met onze wereld te matchen en bijzondere taferelen te creëren. Zoals bijvoorbeeld Slinkachu die mini figuurtjes in het straatbeeld plaatst (http://slinkachu.com/) of Christopher Bofoli die figuurtjes combineert met voedsel (http://www.bigappetites.net/). Zelf ben ik ook eens wat gaan spelen en uitproberen. Hieronder een impressie.

SAMSUNG CSC

Ik poets zelden zelf mijn schoenen….

SAMSUNG CSC

Onze waslijn wordt ook wel gebruikt als kabelbaantje.

SAMSUNG CSC

En als je naar beneden kijkt in de tuin zie je ook bijzondere dingen..

SAMSUNG CSC

Tijdens het werken dromen van een fijne vakantie.

Op Flickr verzamel ik meer foto’s in mijn album miniatures (https://www.flickr.com/photos/trudie2810/albums/72157650830755761).

 

 

Categorieën:Fotografie

Tagged as: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: