Elke dag een foto

Ik ben dit jaar begonnen aan een fotografie uitdaging waarbij ik elke dag een foto wil nemen. Elke dag kijken naar mooie en intrigerende dingen om vast te leggen. Ik vind het erg ontspannend en ook heb ik het gevoel dat ik daardoor meer leer over foto’s maken. En dit jaar is er een dag extra vanwege het schrikkeljaar šŸ™‚ Hier een collage van mijn fotos van de eerste vijf maanden. Alles is te zien op mijn flickr pagina.

coll2coll3coll1coll4coll5coll6coll7

coll8

Elke dag een foto 1 januari 2016 – 31 mei 2016, Trudie Schils

 

Categorieƫn:Fotografie

Tagged as: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Volg me op Twitter

%d bloggers liken dit: