Naar de middelbare school

Laatst gaf ik een presentatie op een bijeenkomst van het Ministerie van OCW over de overgang van de basisschool naar de middelbare school. In deze presentatie bespreek ik de volgende vragen: Wat maakt de overgang van po naar vo zo belangrijk? Hoe zit het met afstroom en opstroom na de overgang? Hoe relateert de overgang aan voortijdig schoolverlaten? Welke andere systemen kennen we in Europa? Welke recente ontwikkelingen zien we in de overgang po-vo?
Ik heb de presentatie in een filmpje omgezet.

Categorieën:Onderwijsonderzoek, Toetsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: