Miniaturen

Het maken van een kleine wereld, heerlijk fantaseren. Je kunt het zelf bouwen, maar er zijn ook mooie miniaturen beschikbaar. Ik ben steeds verbaasd over de details die terug te vinden zijn bij de modelauto’s of huisjes. Mijn vriend is een paar maanden geleden een webshop begonnen in miniatuurauto’s dus het is geregeld feest als er nieuwe zendingen binnenkomen 🙂 Mocht je nieuwsgierig zijn, dan neem maar eens een kijkje: http://www.mausmodelcars.nl.

SAMSUNG CSC

Christine, de auto met een jaloers karakter hier in de nacht…..

Mini photo shoot

Vast een fotoshoot voor een modeblad.

SAMSUNG CSC

Ook aan de miniatuur Mustang wordt gewerkt!

SAMSUNG CSC

Drukte bij het tankstation na een toerrit.

SAMSUNG CSC

Onze eigen Mustang in het zonnetje.

Categorieën:Fotografie

Tagged as: ,

%d bloggers liken dit: