Als kleuren je hobby is

Ik hield als kind al heel erg van kleuren. Kleurboeken vol. Muren heb ik (geloof ik) met rust gelaten. Nu zijn er kleurboeken voor volwassenen, maar ik heb ontdekt dat ik het kleuren van foto’s erg leuk vind. De wereld net iets anders zien dan hij is. Dit zijn enkele creaties, meer is te zien op mijn instagram of flickr. Kijk ook eens bij Ramzy Masri op zijn instagram, hij maakt echt geweldige dingen, heel inspirerend 🙂

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

20180108 splendid

SAMSUNG CSC

 

Categorieën:Fotografie

Tagged as: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: